FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Krakker

  En krakk er et fint og allsidig møbel som passer inn i de fleste rom i hjemmet. Ikke bare er de funksjonelle, en nøye utvalg krakk er også et dekorativt element i rommet ditt. Her finner du en rekke populære krakker fra kjente merkevarer.
226 resultater sortert etter
1
...
7
Side 1 av 7

Krakker for hele hjemmet

En nøye utvalg krakk er ikke bare et praktisk møbel du både kan sitte på og legge fra deg ting på, det er også en fin interiørdetalj for rommet. Denne allsidigheten gjør at de er populære valg for en rekke rom, som for eksempel gangen, badet og soverommet.

Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg krakker med fint design fra kjente merkevarer, som hjelper deg skape et hjem du elsker.

Hvilke krakker er mest populære?

Krakker er et allsidig møbel som kan brukes i de fleste rom i hjemmet. De kommer i en rekke ulike former, farger og design fra kjente merkevarer som for eksempel Bloomingville, Fritz Hansen og House Doctor.

Topp tre mest populære krakker

  1. Cutter fra Skagerak
  2. Pal fra Northern
  3. Retro fra HKliving

Krakker for gang

En krakk er også et praktisk valg for gangen, siden de ikke tar opp like stor plass som stoler eller benker. Siden de også er lette å flytte, kan de også brukes som ekstra sitteplasser når du har behov for det.

Fine og funksjonelle krakker for badet

For badet har krakken også en rekke bruksområder, som for eksempel å stable håndkler på, eller legge fra deg klær. Om du er på utkikk etter en krakk for baderommet, er det lurt å tenke gjennom materialvalg, siden dette rommet ofte utsettes for fukt, og det kanskje ikke er alle materialer som tåler fukt like godt. 

Praktisk og dekorative krakker for soverommet

En krakk er også et populært valg for soverommet, og kan både være et praktisk sted å sitte eller legge fra deg klær eller andre ting på. I tillegg er de også dekorative interiørdetaljer som bidrar til å gi soverommet ditt en velmøblert følelse. Om du er på utkikk etter et alternativt nattbord, kan en krakk være et godt alternativ. 

Hvilke materialer produseres krakker av?

Krakker kommer i en rekke ulike materialer, så det er enkelt å finne noe som passer inn i hjemme ditt. Blant de mest populære materialene er tre, som for eksempel eik, og metall. Begge materialene er stødige materialer med en rekke naturlige egenskaper som gjør at de passer bra å gjøre krakker av. Tre er et vakkert naturmateriale som gir rommet en naturlig varme. Naturlig tre er vakkert og unikt, men tre kan også males eller behandles på andre måter, noe som også påvirker utseende.

Metall er også en robust materiale som også kommer i en rekke ulike farger.

Krakk - perfekt for barn og barnerommet

Krakker er også fine å plassere på barnerommet, siden de er enkle å flytte rundt, og de kan fungere like bra å sitte på som de fungerer som et lite bord eller avlastningsbord. Design House Stockholm har en krakk som er laget av ull, noe som gjør at den er lett å flytte rundt for de små.

Krakker med oppbevaring

Om du er på utkikk etter en krakk som også har oppbevaring, er UMAGE sine krakker et populært valg. Dette gjør det allerede praktiske og allsidige møbelet enda mer funksjonelt.

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB