FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

KUN I DAG 30-50% på tepper fra Scandi Living

Serveringsbestikk

Serveringsbestikk er både fint og funksjonelt tilbehør som gjør det lett å servere hjemmelagde måltider til både venner og familie. Her kan du finne serveringsbestikk og serveringssett av høy kvalitet fra kjente merkevarer.
162 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
5
Side 1 av 5

Fine og funksjonelle serveringsbestikk

Serveringsbestikk gjør det enkelt å servere herlig hjemmelaget mat med stil. Her har vi samlet vårt store utvalg fine og funksjonelle serveringsbestikk av høy kvalitet fra kjente merkevarer.

Hvilket serveringsbestikk er mest populært?

Serveringsbestikk finnes både som sett og som enkeltstående deler, noe som gjør det enkelt å finne noe som passer for deg og ditt behov. Her har vi samlet vårt store utvalg serveringsbestikk og serveringssett med fint design fra kjente merkevarer som Stelton, Iittala, ferm LIVING, Skaugum og Fiskars.

Topp 3 mest populære serveringsbestikk

  1. Ramona serveringssett fra Hardanger Bestikk
  2. New York serveringsbestikk fra Georg Jensen
  3. RAW serveringsbestikk fra Aida

Hvilke materialer lages serveringsbestikk av?

Serveringsbestikk lages i en rekke ulike materialer. Blant de vanligste er rustfritt stål, tre og keramikk. Materialvalget påvirker både utseende på serveringsbestikk, og det påvirker også hvordan serveringsbestikket skal rengjøres.
Rustfritt stål tåler generelt sett oppvaskmaskin, og er derfor et godt valg om du ønsker at serveringsbestikket skal kunne tåle nettopp dette. Det samme gjelder keramikk, som vanligvis også tåler oppvaskmaskin. Tre er derimot et materiale som bør vaskes for hånd. Uansett materiale, anbefales det alltid å lese nøye gjennom instruksjonene fra leverandøren, slik at du er sikkert på at du rengjør serveringsbestikket ditt på rett måte.

Serveringsbestikk i gull, tre og andre farger

På samme måte som at serveringsbestikk kommer i en rekke ulike materialer, så komme de også i en rekke ulike farger. Serveringsbestikk i gull er perfekt for deg som har bestikket eller detaljer på tallerkener ditt i gull, og er noe som virkelig kan skape en helhetlig borddekkinger.

Dersom du foretrekker en rustikk stil eller en stil med naturlige farger og materialer, kan serveringsbestikk i tre være det perfekte valget for deg. Her hos Nordic Nest har vi samlet et stort utvalg serveringsbestikk i en rekke ulike farger og materialer, slik at du enkelt skal kunne finne noe som passer for borddekkingen din.

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe serveringsbestikk?

Når du skal kjøpe serveringsbestikk, kan du gjerne tenke gjennom følgende spørsmål:

  • Hvilken stil har jeg på mitt bestikk og på serveringskåler og serveringsfat?
  • Hvilke farger har bestikket, serveringsskålene og serveringsfatene mine?
  • Vil du ha samme farge som det øvrige serveringsutstyret dittt eller ønsker du en annen farge på serveringsbestikket ditt?
  • Skal serveringsbestikket tåle oppvaskmaskin?

Ved å tenke gjennom disse spørsmålene på forhånd har du et godt utgangspunkt for å velge det serveringsbestikket som kommer til å passe best for deg.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB