FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Forny hjemmet med sesongens trendy sopplampe - 19 tips
Sesongens mest trendy lampe - sopplampen - her ser du bordlampen Obello fra Globen Lighting.

Forny hjemmet med sesongens trendy sopplampe - 19 tips

Sesongens trendy sopplampe er det hotteste i interiørverdenen akkurat nå. La deg inspirere av alle våre 19 tips som vil fornye hjemmet ditt på et blunk fra populære merker som &Tradition, Globen Lighting og HAY.
Fredag 14 oktober
Del artikkel

2. PANTOP PORTABLE BORDLAMPE FRA VERPAN

Gjør som influenceren @helenas.hem og innred hjemmet ditt med den stilige Pantop bordlampen fra Verpan, som også er bærbar. Det gjør at du kan ta med deg uansett hvor du er i hjemmet – på balkongen, ved spisebordet eller på sidebordet. Pantop minner også om en sopp som er en av sesongens trender!

10. PC PORTABLE BORDLAMPE FRA HAY

Hopp på trendtoget for sesongens trendy sopplampe ved å innrede hjemmet med den bærbare PC bordlampen fra HAY i kremaktige beige toner. Den bærbare lampen kan plasseres i alle hjørner av hjemmet som på nattbordet eller på middagsbordet da den også kan dimmes, hvor praktisk er ikke det?

3. PAO PORTABLE BORDLAMPE FRA HAY

Leter du etter en stilig og tidløs bærbar bordlampe som passer i ethvert hus og hjem? Da er denne søte sopplampen Pao portable bordlampe fra HAY perfekt for deg. Den finnes også i vakrere farger og finnes som gulvlampe og taklampe, som vil bli strålende vakre interiørdetaljer i hjemmet ditt.

5. FLOWERPOT VP3 BORDLAMPE FRA &TRADITION

&Tradition berømte Flowerpot er utvilsomt en sopplampe som sees overalt på sosiale medier, på restauranter og kafeer. Blomsterpotte er også tilgjengelig i en bærbar versjon som du ikke kan leve uten, da du kan ta den med overalt og plassere den hvor du vil.

6. KARL-JOHAN BORDLAMPE FRA NEW WORKS

Karl-Johan fra New Works er den ultimate sopplampen for å dekorere hjemmet ditt slik Influencer @joanna.avento har gjort her. Som du kanskje kan gjette er den inspirert av soppens organiske former, som gir hjemmet et mykt og elegant inntrykk. Kontrasten mellom den hvite lampeskjermen og lampefoten i valnøtttre gjør lampen til en av sesongens trendy sopplamper.

7. COMO PORTABLE BORDLAMPE FRA &TRADITION

Como portable bordlampe fra &Tradition er en trendy sopplampe med metallfinish som passer godt til årets interiørtrender hvor bærbare lamper og materialet metall står på listen. Plasser denne trendy lampen på noen bøker på et sidebord eller på et sidebord i hallen.

8. NIGHT OWL BORDLAMPE FRA FRITZ HANSEN

Neste på listen over trendy sopplamper er Night Owl fra Fritz Hansen. Det er nok en bordlampe som kan sees i nesten alle influencers hjem som gir en behagelig og vakker glød. Her har den tyske influenceren @our_home_living innredet soverommet sitt med den stilige lampen på nattbordet.

VÅRE FAVORITTTIPS TIL DENNE SESONGENS TRENDY SOPPLAMPE

1. FUNGO BORDLAMPE FRA GLOBEN LIGHTING

Fungo bordlampen fra Globen Lighting er en elegant sopplampe som garantert vil lyse opp ethvert mørkt hjørne. Det sjarmerende designet er like lekent som det er atmosfærisk, noe som betyr at den passer like godt inn i bokhyllen som det gjør på barnas soverom.

9. COLUMN PORTABLE BORDLAMPE FRA MENU

Denne stilige bærbare bordlampen Column fra Menu er en sopplampe med rette linjer, som gir et minimalistisk utseende til hjemmet ditt. Denne er også trådløs og kan dimmes i tre trinn, noe som gjør det mulig å flytte den både utendørs og innendørs.

11. COLUMN PORTABLE BORDLAMPE FRA AUDO COPENHAGEN

Denne stilige bærbare bordlampen Column fra Audo Copenhagen er en sopplampe med rette linjer, som gir et minimalistisk utseende til hjemmet ditt. Denne er også trådløs og kan dimmes i tre trinn, noe som gjør det mulig å flytte den både utendørs og innendørs.

12. REVERSE BORDLAMPE FRA AUDO COPENHAGEN

Bordlampen Reverse fra Audo Copenhagen er neste i rekken for sesongens trendy sopplampe, som er en unik lampe i en kombinasjon av metall og naturstein. Du kan også justere lysintensiteten og fargetemperaturen, noe som utvider bordlampens muligheter til å brukes i alle hjemmets rom og passer like godt på nattbordet som i vinduskarmen.

13. TINY LAMPE FRA FERM LIVING

Denne søte lille bordlampen fra ferm LIVING er formet som en sopp, som er en av de hotteste trendene akkurat nå. Denne sopplampen plasseres enkelt i alle kriker og kroker i hjemmet og lar deg rette lyset dit du vil da lampehodet kan vris og vendes som du vil.

13. COLETTE BORDLAMPE FRA &TRADITION

Den neste sopplampen er denne unike Colette ATD6 bordlampen fra &Tradition, som er like god å ha på hjemmekontoret som i vinduskarmen i stua. Bordlampen er oppkalt etter den kjente forfatteren Colette og blir et blikkfang i hjemmet ditt med lampens vakre og lekne kontraster mellom det hvite og sorte.

4. OBELLO BORDLAMPE FRA GUBI

Det frostede glasset til Obello sopplampen fra det danske designmerket GUBI gir en myk, atmosfærisk glød uansett hvor du velger å plassere den. Denne lampen er bærbar, slik at du kan bruke den til å lyse opp kveldene dine både på balkongen og i en koselige lesekrok.

14. CANNES BORDLAMPE FRA GLOBEN LIGHTING

Pynt med bordlampen Cannes fra Globen Lighting i denne herlige grønne fargen, som vil være en fin fargeklatt på soverommet eller stua. Både formen og fargen på Cannes bordlampen leder tankene hen på skog og natur, som passer perfekt til tittelen - sesongens trendy sopplampe.

15. FUNGO BORDLAMPE FRA GLOBEN LIGHTING - SPECIAL EDITION

Fungo bordlampe fra Globen Lighting er en transparent sopplampe der formen er inspirert av sopp. Fungo finnes i to forskjellige størrelser og i en beige farge, som blir en leken interiørdetalj i hjemmet. Hvorfor ikke pynte sopplampen på barnerommet eller i vinduskarmen i stua!

16. APOLLO PORTABLE BORDLAMPE FRA HAY

Denne søte bærbare bordlampen fra HAY blir en stilig og leken interiørdetalj på sidebordet med sin sopplignende form. Apollo bordlampen har også en fordypning i lampefoten og har en smal lampeskjerm som blir unike designdetaljer.

17. HAZE BORDLAMPE FRA SCADI LIVING

Haze bordlampen fra Scandi Living er en av sesongens trendy sopplamper av en grunn – den blir en stilig detalj i hjemmet ditt og passer inn i alle forskjellige typer hjem. Haze bordlampen finnes i både grå og hvit og passer like godt i vinduskarmen som på sidebordet.

19. HERMAN SHY3 BORDLAMPE FRA &TRADITION

Sist, men ikke minst, er bordlampen Herman SHY3 siste tips av sesongens trendy sopplampe. Herman er en elegant lampe laget av marmor og valnøtt, som vil være et trendy tillegg til hjemmet ditt.

Foto: Angeliqa Daldorph, Elof Martinson, Gubi, &Tradition, ferm LIVING, Globen Lighting, Menu, @helenas.hem, @joanna.avento, @our_home_living @loveisinahome

Linnéa Axelson
Skribent

TIPS PÅ SOPPLAMPER

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB