FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/6 tips til koselig uteplass
Lag en koselig uteplass ved å innrede uteplassen din med nydelige tekstiler, koselig belysning og innbydende grønne planter for å skape en hyggelig oase.

6 tips til koselig uteplass

Vil du lage en koselig uteplass? Da bør du blant annet satse på å innrede uteplassen din med herlige tekstiler, grønne planter, bærbar belysning og et stilig ildsted for en innbydende oase – se alle seks tipsene her!
Tirsdag 21 mars 2023
Del artikkel

HVORDAN LAGE EN KOSELIG UTEPLASS?

Fokuser på trivsel når du skal lage en innbydende og koselig uteplass. Uteplassen er din andre stue om sommeren hvor det brukes mye tid.

Her er seks tips for å lage en koselig uteplass:

  1. Koselige tekstiler
  2. Planter og krukker
  3. Lykter, bærbar belysning og lyslenker
  4. Puff og ekstra stoler
  5. Multifunksjonelle møbler
  6. Bordgrill

Vil du ha tips til hvordan du kan innrede en koselig balkong? Se alle tips her!

Tips til koselig uteplass - innred uteplassen med stilig og praktisk Plant Box fra ferm LIVING til tepper, krukker, belysning eller til oppbevaring.

Hva ville en koselig uteplass vært uten koselige tepper, grønne planter og koselig belysning?

Ripple long drink glass 4-pakk
klar
kr 699

1. INNRED UTEPLASSEN MED MANGE HERLIGE TEKSTILER

Hva ville en koselig uteplass vært uten nydelige tekstiler? Å innrede uteplassen din med myke pledd, puter og gardiner vil få terrassen til å føles som en utestue. Ikke glem å pynte gulvet med et fint og stort teppe, det vil øke hyggefølelsen enda mer! Ved å variere materialvalg og legge til mønstre og farger på tekstilene dine, skaper det et mer levende og personlig inntrykk. Naturmaterialer som rotting og jute er perfekte til å dekorere en uteplass med da de ofte er slitesterke materialer, og så er det jo trendy i tillegg.

Se flere tekstiler her for å lage en koselig uteplass!

Tips til koselig uteplass - innred uteplassen din med koselige og myke tekstiler som Scandi Livings ullpledd i en nydelig oransje farge.

Scandi Livings nydelige ullpledd blir en fin detalj på uteplassen din.

Tips til koselig uteplass - innred uteplassen din med koselige og myke tekstiler som ferm LIVINGs hengekøyestol som kan gynge deg til ro.

Gyng deg til ro med ferm LIVING sin hengestol

2. GJØR TERRASSEN DIN MER LEVENDE MED PLANTER OG BLOMSTER

En uteplass trenger mye grønne planter og blomster for å se levende ut. Plant vakre blomster, pynt veggene dine med planter eller plant fine urter i en blomsterkasse for å skape ro og harmoni. Du kan enkelt lage en vakker skjerm som hindrer innsyn ved å pynte i høyden med planter på sidebord eller henge klatreplanter hvis du har en vegg ved uteplassen din.

Se flere tips her på fine krukker som gjør uteplassen din mer koselig!

Tips til koselig uteplass - innred uteplassen med stilig og praktisk Plant Box fra ferm LIVING til dine planter og krukker.

Plant Box fra ferm LIVING er perfekte møbel for terrassen din å oppbevare krukkene dine i

Tips til koselig uteplass - innred uteplassen med planter og grønt. Her ser du den stilige ferm LIVING Bau utekrukke med et fint oliventre.

Skap en koselig uteplass gjennom planter og grønt - med ferm LIVINGs stilige Bau utepotte.

Tips til koselig uteplass - innred uteplassen med planter og grønt. Fyll ferm LIVINGs vannkanne med fine kvister og den kan brukes som vase i stedet.

Bruk ferm LIVING vannkanne som vase!

3. LEGG TIL FLERE LYSKILDER – FOR Å GJØRE TERRASSEN DIN MER KOSELIG

Når mørket begynner å falle på, blir detaljer som levende lys, bærbar belysning, solcellebelysning og lyslenker avgjørende for å skape en koselig uteplass. Prøv å plassere lyskildene dine, gjerne 5-7 stykker, på forskjellige steder på terrassen din. Pynt gjerne både høyt og lavt på for eksempel et salongbord, på et sidebord, men også i taket ved hjelp av en lyslenker eller en taklampe. Ikke spar på belysningen, det vil skape en koselig følelse på et blunk!

Vil du ha tips på bærbar belysning? Bli inspirert her!

Tips til koselig uteplass - innred uteplassen din med koselig belysning som stearinlys i Ernst-lyslykta som du kan ta med deg overalt.

Innred uteplassen med Ernst-lyslykten som du enkelt kan ta med deg uansett hvor du er.

Tips til koselig uteplass - innred uteplassen din med koselig belysning som Carrie bærbare bordlampe som du kan ta med deg overalt.

Carrie oppladbare bordlampe bidrar med atmosfærisk belysning til terrassen din

Tips til koselig uteplass - innred uteplassen din med en lyslenker som vil skape en innbydende og koselig atmosfære.

En lyslenke er et must for å skape en koselig uteplass!

Tips til koselig uteplass - innred uteplassen din med bærbar belysning som lar deg plassere dem uansett hvor du er.

Bærbar belysning er perfekt for uteplassen da den er uten ledning og kan plasseres hvor du vil.

4. LAG EN UTESTUE VED Å LEGGE TIL FLERE SITTEPLASSER

Skap rom på uteplassen din ved å legge til flere sitteplasser gjennom puffer, sitteputer og praktiske sammenleggbare stoler. Men glem ikke å ta inn det som ikke tåler vann hvis en regnbyge skulle komme forbi. Et tips er å oppbevare putene, puffene og andre tekstilene dine i en kurv eller oppbevaringsboks når du ikke bruker dem slik at de alltid holder seg tørre og for å alltid oppbevare dem trygt fra en sommer til den neste.

Tips: Tenk på å møblere i ulike nivåer og høyder for å skape et mer livlig inntrykk, ellers kan uteplassen føles flat.

Tips til koselig uteplass - innred uteplassen din med flere sitteplasser. Sammenleggbare stoler er perfekte for deg med en liten uteplass eller en liten bod.

Sammenleggbare stoler er perfekte hvis du vil skape flere sitteplasser, men ikke har mye plass lagringsplass eller hvis du har en liten uteplass

Tips til koselig uteplass - innred uteplassen din med flere sitteplasser. Puffer er perfekte å møblere med for deg med en liten uteplass eller liten bod.

Puffer er fine å ha på terrassen for å skape ekstra sitteplasser

5. MULTIFUNKSJONELLE MØBLER Å INNREDE UTEPLASSEN DIN MED

Multifunksjonelle møbler er et must å innrede uteplassen din med. Sidebordet fra NORR11 kan også brukes som brett, Design House Stockholms serveringsvogn er et fint sted for oppbevaring eller som drikkevogn, der velkomstdrinken kan serveres til gjestene dine. Eller innred med den klassiske Plant Box fra ferm LIVING til plantene dine eller hvorfor ikke oppbevare bøker eller andre ting du behøver når du tilbringer tid på uteplassen din.

Tips: Møbler som har flere bruksområder er perfekt for deg som har lite lagringsplass eller hvis du har en mindre uteplass.

Tips til koselig uteplass - innred den med den stilige og praktiske Design House Stockholm serveringsvogn som kan brukes som drikkevogn eller til oppbevaring.

Bruk Design House Stockholms serveringsvogn som drikkevogn eller som ekstra sidebord.

Tips til koselig uteplass - innred den med et stilig og praktisk brettbord fra NORR11 som også kan brukes som brett da toppen er avtagbar.

Sidebordets skive kan også brukes som brett da den er avtagbar.

6. BRUK EN PRAKTISK BORDGRILL PÅ GRILLFESTEN

En bordgrill er et must for terrassen din! Denne fra Eva Solo har et fleksibelt håndtak som gjør at du kan ta grillen med deg uansett hvor du er. Ta den med på piknik på stranden, plasser den på det lille bordet i hagen eller hvorfor ikke ta den med ut på balkongen din.

Vil du ha tips på flere griller? Ta en titt her!

Tips til koselig uteplass -  innred den med en praktisk og stilig bordgrill som du kan ta med deg uansett hvor du er.

Du kan ta med deg bordgrillen fra Eva Solo uansett hvor du er – den er både stilig og praktisk!

Foto: Angeliqa Daldorph, Elof Martinsson, ferm LIVING

Linnéa Axelson
Forfatter

INTERIØR FOR EN KOSELIG

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB