FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Knivblokker

En praktisk og dekorativ knivblokk gjør at du alltid har knivene lett tilgjengelig når du skal bruke de. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg knivblokker med fint design som beskytter knivene dine.
39 resultater sortert etter
12
Side 1 av 2

Praktiske og funksjonelle knivblokker

Vi vet alle hvor viktig det er med et organisert og ryddig kjøkken. En knivblokk er en utmerket måte å oppbevare knivene dine i, slik at du holder kjøkkenbenken og kjøkkenskuffene ryddige og organiserte. I tillegg er en knivblokk utformet for å bevare knivene dine skarpe og i best mulig skikk ved at de ikke skraper mot hverandre. På den måten har du alltid skarpe kjøkkenkniver tilgjengelig.

Stilige knivblokker for ryddige kjøkken

Blant vårt store sortiment kjøkkenutstyr, har vi både kniver og knivtilbehør som både knivblokker og magnetlister, som hjelper deg holde kjøkkenet ryddig. 

Siden knivblokker kommer i en rekke ulike design, stiler og materialer, er det lett å finne noe som kan passe for deg og din stil. Knviblokker står ofte fremme på kjøkkenbenken, og det er derfor bra å tenke gjennom hva som passer best med den øvrige innredningen på kjøkkenet ditt.

For et moderne kjøkken kan kanskje en hvit eller svart knivblokk være det perfekte valget, mens for  kjøkken i tre eller andre naturfarger kan en klassisk knivblokk i tre være det som passer best. Her kan du finne en rekke ulike knivblokker fra kjente merkevarer som Fiskars, Eva Solo og Zwilling.

Slik velger du rett knivblokk

Knivblokker kommer i en rekke ulike former, stiler og materialer, og det er flere ting du bør tenke på når du skal velge den som blir rett for deg.

Det viktigste er at du velger en knivblokk som har plass til alle knivene dine. Du bør også tenke på hvor store knivbladene dine er.

Ulike typer knivblokker

Knivblokker kommer i en rekke ulike stiler og former, men de vanligste er knivblokker med individuelle åpninger og magnetiske knivblokker.

Knivblokk med åpninger

Den tradisjonelle knivblokken med individuelle åpninger gjør det lett å oppbevare kniven slik at den ikke skraper mot andre kniver. Mens noen knivblokker har ulike åpninger for korte og lange kniver, har andre like store åpninger slik at du selv velger hvor knivene dine skal stå.

Magnetiske knivblokker

En moderne vri på den klassiske knivblokken, er magnetiske knivblokker. Dette er en stilren og praktisk måte å oppbevare knivene dine på.

Knivblokker i ulike materialer

Knivblokker kommer i en rekke ulike materialer som for eksempel tre, bambus og rustfritt stål. Nøkkelen for å velge 

Knivblokk i tre og bambus

En knivblokk i tre er et populære valg, og har også en tradisjonell estetikk som kan passe inn i de fleste hjem. 

Bambus er et miljøvennlig valg, og blir stadig mer vanlig å bruke i hjemmet. Det naturlige utseende gjør dette til et vakkert materiale for knivblokken.

Knivblokk i rustfritt stål

Rustfritt stål er et materiale som har lang levetid og som også er slitesterkt. Dette materialet kan gi kjøkkenet ditt et profesjonelt utseende. Rustfritt stål er også enkelt å rengjøre, noe som gjør dette til et hygienisk valg.

Dersom du har annet kjøkkenutstyr i rustfritt stål, kan dette også være det perfekte valget slik at du skaper en helhetlig og gjennomført stil med en moderne touch.

Praktiske knivblokker for kjøkkkenbenken

Plassert på kjøkkenbenken er knivblokken alltid i nærheten når du trenger en kniv. Tenk på at knivblokken bør plasseres innerst mot veggen, bort fra kanten og utenfor rekkevidde for barn, slik at knivblokken ikke kan falle ned.

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB