FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Merkevarer/Scherlin

Scherlin

Scherlin Form er et møbelfirma fra Sør-Sverige. Det ble grunnlagt i 1991 av designeren Ulf Scherlin og har skapt designprodukter med et spesielt fokus på form, funksjon og presisjon. Hos oss i Nordic Nest vil du finne et stort utvalg møbler og interiørartikler fra Scherlin, og du er garantert å finne noe som passer både deg og hjemmet ditt.
80 resultater sortert etter
1
...
3
Side 1 av 3

Scherlin – Form og funksjon 

Det smålandske firmaet Scherlin Form skaper designprodukter av høy kvalitet med stort fokus på form og funksjon. Med robuste og holdbare materialer skaper Scherlin innredning med skandinavisk preg. 

Scherlin Form produserer innredning i form av blant annet skohyller, nattbord, speilog mye mer. Hos oss på Nordic Nest finner du et bredt utvalg av produkter fra Scherlin, og her finner du garantert noe som passer nettopp deg og din innredning. 

Hvilke produkter fra Scherlin er mest populære? 

Blant de mest populære produktene fra Scherlin finner du for eksempel:

Scherlin Form – Lokal produksjon 

De fleste produktene som er skapt av Scherlin Form er produsert i Småland, og firmaet streber etter å holde så stor del av produksjonen lokal og innenfor Sverige, som mulig. 

Hvem er Ulf Scherlin? 

Ulf Scherlin er en designer som grunnla Scherlin Form i forbindelse med at han skapte en benk til sin egen gang. Basert på en skisse på et papir ble deretter firmaet skapt med produksjon i Småland. 

Utgangspunkt for Scherlin Form 

Et viktig utgangspunkt for Scherlin Form er at materialene som brukes er robuste og holdbare. Scherlin Form tar utgangspunkt i et skandinavisk designspråk og skaper innredning der form og funksjon er i front. 

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB