FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Møbler/Bord/Spisebord

Spisebord

Hver dag samles familier over hele landet rundt spisebordet for å nyte et felles måltid og hyggelig stund. Her kan du utforske vårt store sortiment spisebord i ulike størrelser, former og materialer fra kjente merkevarer, slik at du enkelt kan finne det perfekte samlingspunktet for ditt hjem.
663 resultater sortert etter
1
...
19
Side 1 av 19

Spisebordet - samlingspunktet i hjemmet

Et hjem er ikke komplett uten et spisebord, der hele familien kan samles til både hverdagslige middager og når høytider skal feires. Spisebordet er derfor mer enn en plass der vi setter fra oss maten og spiser, det er et av hjemmets viktigste samlingspunkter. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg spisebord, både store og små, i ulike former, størrelser og materialer fra kjente og populære merkevarer, slik at du enkelt skal finne det perfekte spisebordet.

Hvilke spisebord er mest populære?

Spisebord er møbel som finnes i alle hjem, og som du kommer til å ha glede og nytte av i mange år. Her kan du utforske vårt store sortiment spisebord med kjent design fra populære merkevarer som Audo Copenhagen, Warm Nordic og Skagerak.

Topp 3 mest populære spisebord

  1. In Between spisebord fra &Tradition
  2. Form spisebord fra Normann Copenhagen
  3. Linear spisebord fra Muuto

Lite eller stort spisebord?

Hvor stort spisebord du trenger er avhengig av flere ting, og det er derfor viktig å planlegge nøye før man kjøper et nytt spisebord. For det første er det viktig å tenke på hvor stort spisebord man behøver og hvor stort man faktisk har plass til. Vanligvis regner man cirka 60 cm per person rundt spisebordet, men plassering av bordbein kan påvirke hvor mange stoler du faktisk får plass til rundt spisebordet. Spisebord med tilleggsplater kan være et godt alternativ om du vil ha mulighet til å tilpasse størrelsen på bordet etter hvor mange gjester du har.

Ovalt eller rundt spisebord?

Mens runde spisebord skaper en ekstra trivelig og intim stemning rundt bordet, er ovale spisebord et godt alternativ om du vil ha plass til flere. Flere runde spisebord kan også komme med tilleggsplater, slik at du enkelt kan forlenge bordet når du trenger litt ekstra plass. Utforsk vårt store sortiment vakre og funksjonelle spisebord her, og finn din favoritt!

Spisebord til kjøkken

Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg små og store spisebord som passer perfekt til både kjøkken og spisestue. Uansett om du ser etter et rundt bord med tilleggsplater eller et firkantet bord med klaffer, kan du finne det du leter etter her.

Spisebord som ønsker velkommen til bords

Det er få ting som får gjester til å føle seg velkomne som et vakkert dekket spisebord. Her hos Nordic Nest har vi alt du behøver for å dekke et vakkert spisebord, uansett hvor stor eller liten anledningen er. Her hos Nordic Nest kan du finne alt fra vakre linduker som hjelper deg skape den perfekte rustikke atmosfæren til borddekking til 17. mai som setter stemningen for nasjonaldagsfeiringen.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB