FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Kjøkkenutstyr/Bakeutstyr/Boller & Bakeboller

Boller & Bakeboller

Bak dine favorittoppskrifter med hjelp av praktiske og funksjonelle bakeboller i stilrent design. Her hos oss kan du finne et stort utvalg bakeboller i en rekke ulike størrelser, stiler og materialer fra kjente merkevarer.
212 resultater sortert etter
1
...
6
Side 1 av 6

Fine bakeboller for baking og matlaging

Med en bakebolle med fint design, kan du enkelt blande og mikse ingredienser for det perfekte resultatet på kjøkkenet.
Her kan du utforske vårt nøye utvalgte sortiment av bakeboller for matlaging og bakeboller i ulike størrelser for alle dine behov på kjøkkenet.

Hvilke bakeboller er mest populære?

I vårt store sortiment bakeutstyr kan du finne et stort utvalg av store og små bakeboller fra kjente merkevarer som for eksempel ERNST, PotteryJo og WMF.

Topp 3 mest populære bakeboller

  1. Brabantia bakebolle fra Brabantia
  2. Dejfade bakebolle fra Knabstrup Keramik
  3. Grød bakebolle fra Broste Copenhagen

Bakebolle med lokk

Bakeboller med lokk er perfekt for å lagre mat i kjøleskapet, og er også store nok til at du enkelt kan ta med salat eller annen mat for å spise ute. Serien Margrethe fra Rosti består av en rekke stilrene bakeboller med lokk. Disse bakebollene er også tilgjengelige i en rekke fine farger, slik at du enkelt kan velge hvilke farger som passer best til ditt kjøkkenutstyr.

Bakeboller i ulike materialer

Bakeboller er finnes i en rekke ulike materialer, som har sine egne egenskaper og fordeler. Noen av de mest populære materialene er keramikk, melamin, rustfritt stål og plast.

Bakeboller av keramikk

Bakeboller av keramikk er ikke bare praktiske for å blande ingredienser til både matlaging og baking, men de er også svært dekorative, og kan fungere like bra som serveringsskåler for bordet. Siden keramikk er et tungt materiale, det står støtt på både kjøkkenbenken når du skal mikse og blande ingredienser. Selv om bakebollen er tung, kan det likevel få skader eller knuse om den faller i gulvet eller om den blit utsatt for harde slag.

Bakeboller av melamin

Melamin er et populært materialvalg for bakeboller, siden de både er lette, enkle å rengjøre og at de også finnes i en rekke ulike farger. Siden mealmin er metall, kan de ikke brukes i mikrobølgeovn, og med tiden kan de også miste glansen, noe som betyr at de bør byttes ut.

Bakeboller av rustfritt stål

Bakeboller av rustfritt stål er ekstra holdbare og fleksible. De passer ekstra bra på kjøkken som har mye annet kjøkkenutstyr i rustfritt stål.

Bakeboller av plast

Bakeboller i plast er lette og holdbare, noe som gjør de perfekte til å ta med mat i på piknik eller om du skal ta med mat over til venner.

Bakeboller i alle størrelser

Praktiske bakeboller i sett gjør det lett å velge den passende størrelsen til alle dine ulike behov. I vårt store sortiment bakeboller har vi sett med både store og små bakeboller av høyeste kvalitet i både fine og sterke farger og rustikk, naturlige farger.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB