FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Gryter

Gryter av høy kvalitet tar dine kulinariske eventyr til neste nivå! Dette gjør det både lettere og morsommere å lage supper, gryter og andre retter. Her finner du et stort utvalg gryter fra kjente merkevarer.
246 resultater sortert etter
1
...
7
Side 1 av 7

Fine og funksjonelle gryter av høy kvalitet

Uansett om du skal lage suppe, gryte eller noe annet spennende, en gryte av høy kvalitet vil gi ekstra dimensjoner til dine kulinariske eventyr. Her finner du gryter i kobber og rustfritt stål, samt klassiske støpejernsgryter fra kjente merkevarer.

Hvilke gryter er mest populære?

I vårt store utvalg av kjøkkenutstyr, finner du et stort utvalg gryter av høy kvalitet. Uansett om du ser etter gryter av rustfritt stål, kobber eller støpejern, her finner du populære produkter fra kjente merkevarer som STAUB, Eva Solo og Le Creuset.

Topp tre mest populære gryter

  1. Staub White Truffles fra STAUB
  2. Oval gryte fra Le Creuset
  3. Nordic Kitchen gryte fra Eva Solo

Hvilken størrelse bør gryta di ha?

Når du skal kjøpe en ny gryte, er det viktig å tenke gjennom hvilken størrelse du trenger. I vårt store utvalg, finner du en rekke ulike gryter i flere ulike størrelser slik at du enkelt kan velge en gryte som passer for deg og dine behov.

Hvor stor gryte trenger jeg?

  • 2 liter for 2 porsjoner
  • 3,5 liter for 3-4 porsjoner
  • 4 liter for 4-5 porsjoner
  • 5 liter for 6 porsjoner
  • 7 liter for 6-8 porsjoner
  • 9 liter for 8-10 porsjoner

Hvilken form skal jeg velge på gryta mi?

Når du skal velge en gryte, er det ikke bare størrelsen som spiller en rolle. Også formen er noe du bør tenke gjennom. Høye og runde gryter er et godt valg for supper og gryter, men om du skal steke store kjøttbiter, er en oval gryte et bedre valg.

Støpejernsgryter

Støpejernsgryter er et utmerket valg av kokekar, og de er ofte regnet å være blant de beste grytene. Disse grytene distribuerer varmen jevnt, noe som gjør de ideelle til alle typer matlaging, og de kan både brukes på plater og i stekeovnen. I tillegg er disse grytene også veldig dekorative, og er derfor perfekte å servere mat fra. De krever imidlertid litt mer vedlikehold enn gryter av rustfritt stål, men i gjengjeld er dette gryter som varer i generasjoner. 

Gryter av rustfritt stål

Rustfritt stål er et lett materiale som også er enkelt å vedlikeholde. Disse kan ofte vaskes i oppvaskmaskin, og de er også lette å rydde bort. Gryter i rustfritt stål er fleksible gryter som kan brukes til en rekke typer matlaging. Her hos Nordic Nest finner du populære gryter i rustfritt stål fra kjente merkevarer som for eksempel Zwilling.

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB