FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Knivsett

Et knivsett av høy kvalitet gjør matlagingen enkel og trivelig. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg knivsett fra kjente og populære merkevarer, som passer like bra som gaver til deg selv og til noen du er glad i.
58 resultater sortert etter
12
Side 1 av 2

Knivsett av høyeste kvalitet

Uansett om du er erfaren gorumand eller en entusiastisk amatør, vil et knivsett av høyeste kvalitet gjøre deg klar for all slags matlaging og ingredienser. Her hos Nordic Nest har vi et stort sortiment kjøkkenutstyr og kjøkkenkniver, deriblant knivsett av høyeste kvalitet, fra kjente og populære merkevarer.

Hvilke knivsett er mest populære?

Uansett om du er på utkikk etter å utvide samlingen av kjøkkenkniver eller om du skal starte en ny samling, her kan du finne et stort utvalg knivsett av høyeste kvalitet, i en rekke ulike stiler, materialer og størrelser fra kjente designere og merkevarer som KAI, Brabantia, WMF og Morakniv.

Topp 3 mest populære knivsett

  1. Functional Form knivsett fra Fiskars
  2. Gourmet knivsett fra Zwilling
  3. Houcho knivsett fra Satake

Knivsett for hverdagsbruk

I vårt sortiment finner du knivsett som passer perfekt til hverdagsbruk. Knivsettene består av de vanligste knivene som brukes på kjøkkenet, som for eksempel kokkekniv, filetkniv, brødkniver, grønnsakskniv og skrellekniv.

Her hos oss kan du finne ulike knivsett som består av alt fra to til flere kniver. Når du skal velge knivsett, er det lurt å tenke på hva du pleier å lage, slik at du kan finne det knivsettet som passer best for deg.

Funksjonelle og praktiske knivsett

For praktisk og funksjonell oppbevaring av knivsettet ditt, kan du gjerne velge en knivblokk eller en magnetlist. Da har du knivene lett tilgjengelig der du behøver det. 

Knivsett - perfekte gaver for hjemmekokken

Et knivsett kan også være en utmerket gave til noen som elsker å lage mat, eller som flytter hjemmefra. Her hos Nordic Nest kan du finne et stort utvalg knivsett fra kjente og populære merkevarer, et bra gavetips som kan fungere til både nære og kjære eller til deg selv.

Slik tar du godt vare på knivsettet ditt

Det er viktig å lese instruksjonene fra leverandøren slik at du tar best mulig vare på knivene dine.

Mens noen kniver kan vaskes i oppvaskmaskin, er det mange kniver som helst bør vaskes for hånd. Du bør derimot være forsiktig om du skal vaske knivene i oppvaskmaskin, slik at du ikke skader maskinen eller knivbladet. Tenk også på at oppvaskmaskinene kan gjøre kniven sløvere, noe som gjør at den må slipes med en knivsliper oftere.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB