FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Inspirasjon & Tips/Tips/20 tips til julegaver
Tips på julegaver til mamma, pappa, søsken og andre nære og kjære. Her er Kay Bojesens treape.

20 tips på julegaver

Er du ute i siste liten med julegavene? Fortvil ikke, vi har tips til alt fra koselige tekstiler til tidløst servise og trendy glass som er perfekte å gi i gave til noen som står deg nær. La deg inspirere av våre 20 tips til julegaver her!
23. november 2023
Del artikkel

VÅRE 20 TIPS TIL JULEGAVER: 

 1. Festglass
 2. En god stekepanne
 3. Krydderkvern
 4. Kjøkkenhåndkle
 5. Samlingsobjekt
 6. Porselenssett
 7. Bestikk
 8. Pute
 9. Pledd
 10. Lysestake
 11. Brannslukningsapparat eller brannteppe
 12. Bordlampe
 13. En fin vase
 14. Et nytt favorittkrus
 15. Karaffel
 16. Linservietter eller linduk
 17. Håndkle
 18. Duftsett
 19. Bakeform og redskaper
 20. Gavekort


Og her er noen klassiske favoritter som aldri blir feil!Den nydelige Ridge-vasen fra Muuto i off white og Kubus-lysestaken i hvit fra Audo Copenhagen er to av våre julegavetips i år. Foto: @saati_shahidahome
Ridge vase 35 cm
Off white
kr 1 095

1. FESTGLASS TIL ALLE ANLEDNINGER

For de som elsker å invitere venner og familie, eller bare foretrekker luksus i hverdagen, er stilige festglass et godt tips på julegaver som alltid er velkomne. Essence rødvinsglass fra Iittala er en tidløs klassiker som er en perfekt julegaveide da vinglasset passer godt til all slags borddekking både til fest og hverdag. Et tips er å gi bort vinglass sammen med en god vin og sjokolade – perfekte gavesett til vinelskeren.

2. EN UTMERKET STEKEPANNE

For hjemmekokken som elsker å stå for matlagingen anbefaler vi en skikkelig god stekepanne i julegave. Satake sin lette støpejernsstekepanne er veldig populær, eller hvorfor ikke sjekke ut Norden fra Fiskars?

3.  MODERNE KRYDDERKVERNER FRA AUDO COPENHAGEN

Stilige interiørdetaljer og redskaper til kjøkkenet er tips til julegaver som blir satt pris på av mange. Bottle grinders fra Audo Copenhagen er moderne krydderkverner som mesterkokken kommer elske å få i julegave.

Her kan du finne flere julegaveideer til matglade!

4. ALLSIDIG KJØKKENHÅNDKLE FRA NJRD

Et kjøkkenhåndkle som dette stilige fra NJRDer en populær julegave å gi til matelskeren. La den bli en fin dekorasjonsdetalj på kjøkkenet eller bruk den ved servering.

5. SAMLEROBJEKT

Start en ny tradisjon hjemme og gi en designklassiker! Designklassikere er alltid gode julegaveideer og med en serie som Urbania fra Kähler og Adventsbarn fra Rörstrand, kan du gi en julegave man kan samle på.

5. SERVISE 

Gi bort et sett med Swedish Grace-tallerkener eller asjetter fra Rörstrand, en klassiker som passer til alle anledninger og til alle borddekkinger. Swedish Grace-serien er perfekt å gi i gave til en som nettopp har flyttet eller til en som elsker designklassikere –perfekt servise å samle på fra år til år. For de som ønsker mer grafisk og minimalistisk servise, er perfekt.

6. FINT BESTIKK FRA SCANDI LIVING 

Kjenner du noen som trenger nytt bestikk? Bestikket Lake fra Scandi Living er perfekt å gi i julegave til store og små og passer til alle årets måltider og feiringer. 8. STILIGE PUTE ELLER PUTETREKK

Gi en trendy pute eller et par stilige putetrekk i år. En enkel oppdatering til ethvert rom og lett å matche, uansett stilen til den som gaven er til!

9. ET KOSELIG PLEDD

Koselige pledd er noe du aldri kan få for mange av og er den perfekte gaveideen når du er veldig usikker på hva du skal kjøpe. Ullteppet Sandstone fra Scandi Living er det ultimate pleddet, den perfekte interiørdetaljen å drapere over en stol eller på sofaen, men er også perfekt å pakke seg inn i om kveldene.

10. LYSESTAKER & LYSLYKTER

Ingen liste over julegaveideer kan være komplett uten en liten lykt eller lysestake. Dette er en gave som aldri går av moten og som alltid har en plass i hjemmet.

11. ET BRANNSLUKKINGSAPPARAT ELLER BRANNTEPPE

En uvanlig julegaveidé, uten tvil. For de som er sikkerhetsbevisste, men fortsatt bryr seg om stil, kan du ikke gå galt med disse fra Solstickan.

12. EN BÆRBAR BORDLAMPE

For de som har vært ekstra snille i år, eller hvis du bare vil unne deg selv noe fint, hva med en praktisk og stilig bærbar bordlampe i gave? Det finns mange favoritter, så det er bare å velge og vrake!

13. EN FIN VASE

I likhet med lyslykter og lysestaker er vasertips til julegaver som aldri slår feil – for vi slutter aldri å finne nye favoritter!

14. EN NY FAVORITTKOPP

Lines kopp fra NJRD i denne fine hvite fargen er et perfekt tips til julegaver å gi til kaffe- eller teelskeren! Pakk inn en god kaffe eller te sammen med et stilig krus – så har du det ultimate gavesettet.

15. RIPPLE KARAFFEL MED MATCHENDE GLASS

Den Instagramvennlige Ripple-karaffelen og Ripple-glasset fra ferm LIVING er de ultimate julegavene å gi til trendelskeren, som fint kan matches med produkter fra samme serie. Et godt tips er også å gi bort Ripple champagneglass, som kan brukes både til å ha champagne i eller en god sorbet!

16. LINSERVIETTER ELLER LINDUK

En vakker gave å gi bort er lintekstiler. Gi et sett med linservietter eller en større duk i gave til noen som liker å dekke pent til hverdags eller fest.

17. HÅNDKLESETT

Håndklær er et annet tips til myke julegaver, og hvite håndklær blir aldri feil. Kjenner du interiørstilen til den du gir julegaven til, kan du begi deg ut i både mønster og farge.

18. DUFTSETT

Eller hvorfor ikke gi duft i julegave? Duftlys, mer luksuriøs såpe eller håndkrem er gode tips til mindre julegaver å gi bort.

19. KAKEFORMER & BAKEUTSTYR

For de som elsker å slappe av med en koselig bakestund kan vi på det varmeste anbefale å gi en kakeform eller bakeutstyr i julegave. Nordic Ware har ulike bakeformer som garantert vil bli satt pris på!

20. GAVEKORT

Fant du ingen gode tips? Ingen grunn til bekymring, et gavekort hos oss blir aldri feil.

Tips til julegaver - kakeform fra Nordic Ware.

Gi en stilig kakeform til bakeren i livet ditt!

Foto: Angeliqa Daldorph, Elof Martinsson, @saati_shahidahome, @hannesmauritzson, @our_home_living, Kähler, @picsbyellen, Tinted Objects, Solstickan, @ellesklingen, @b.wohnbar, @arkihem, @bakamedfrida

Linnéa Axelson
Forfatter

FLERE JULEGAVETIPS

Vis flere

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB