FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Inspirasjon & Tips/Tips/Forny kjøkkenet ditt med 11 fine og smarte Kjøkkenting for enklere matlaging
Forny kjøkkenet ditt med 11 smarte & fine kjøkkenting for enklere matlaging - her ser du den stilige Fiskars stekepannen i rustfritt stål sammen med det fine Swedish Grace Dimma kjøkkenhåndkleet fra Rörstrand.

Forny kjøkkenet ditt med 11 fine og smarte Kjøkkenting for enklere matlaging

Trenger du tips på gode redskaper for enklere og raskere matlaging? Eller er du ute etter fine interiørdetaljer for å gjøre kjøkkenet ditt litt mer stilig? Vi anbefaler 11 fine og smarte kjøkkenting for å gjøre både matlagingen og tiden du bruker på kjøkkenet litt enklere og morsommere!
Onsdag 5 april 2023
Del artikkel

11 FINE & SMARTE KJØKKENTING TIL KJØKKENET DITT

 1. Stilige kjøkkentekstiler
 2. Kniver av høyeste kvalitet
 3. Allsidige skjærebrett
 4. Praktisk kjøkkenoppbevaring
 5. Fine gryter til matlaging
 6. Perfekte stekepanner
 7. Stilig karaffel & krydderkvern
 8. Stekepinsett og rivjern til servering
 9. Nyttige boller
 10. Smart termometer & gryteunderlag
 11. Løkhakker, hvitløkspresse & boksåpner

1. STILIGE KJØKKENTEKSTILER

Forny kjøkkenet ditt med kjøkkentekstiler som et kjøkkenhåndkle, et forkle eller en grytevott som er stilig og smarte kjøkkenting og praktiske must-haves på kjøkkenet! De er ikke bare fine interiørdetaljer å henge på veggen, men med sitt slitesterke materiale blir de også praktiske nødvendigheter.

Forny kjøkkenet ditt med 11 smarte & fine kjøkkenting for enklere matlaging - her ser du det stilige Hale-forkleet i fargen Sand fra Ferm Living.

Stilig kjøkkentilbehør som dette fine forkleet fra ferm LIVING vil beskytte klærne dine mot flekker og du vil se ut som en ekte mesterkokk!

2. KNIVER AV HØYESTE KVALITET

Leter du etter de perfekte knivene med god kvalitet for å gjøre matlagingen litt raskere og jevnere? Vi har svaret! Den taggete brødkniven fra Global skjærer enkelt gjennom brødet uten å mose det. Kokkekniven fra Fiskars vil heve matlagingen din og det tynne knivbladet gir deg perfekt kuttede grønnsaker.

Forny kjøkkenet ditt med 11 smarte & fine kjøkkenting for enklere matlaging - her ser du den taggete Global G-9R brødkniven 22 cm i rustfritt stål.

Denne stilige brødkniven fra Global er den ultimate kniven for å skjære perfekte brødskiver til frokosten din.

Trenger du å skjerpe kunnskapen din om kniver? Ta en titt på knivskolen vår her!

3. ALLSIDIGE SKJÆREBRETT

Et skjærebrett er et must for kokken på kjøkkenet. Disse skjærebrettene i valnøtt og teak er slitesterke materialer som har lang levetid og kan derfor brukes både til å kutte grønnsaker og også brukes som ostebrett.

Forny kjøkkenet ditt med 11 smarte & fine kjøkkenting for enklere matlaging - her ser du et slitesterkt og stilig skjærebrett i teak fra MUUBS.

Skaff det ultimate skjærebrettet som dette fra MUUBS til å hakke godsaker på eller servere godt brød på.

4. PRAKTISK KJØKKENOPPBEVARING

Oppbevar redskaper eller krydder i en praktisk oppbevaringskurv eller -brett for enkel tilgang mens du lager deilig mat. De blir både fine og smarte kjøkkenting å ha på kjøkkenbenken eller i hylla! Et tips er også å oppbevare grønnsakene dine i HAYs trendy oppbevaringsboks for å oppbevare for eksempel i kjøleskapet.

Forny kjøkkenet ditt med 11 smarte & fine kjøkkenting for enklere matlaging - her ser du den stilige og praktiske Ferm Living Grib Tray i svart.

Oppbevar kjøkkentilbehøret ditt i Grip Tray fra ferm LIVING, som også har et praktisk håndtak slik at det enkelt kan flyttes mellom arbeidsoverflatene.

5. FINE GRYTER TIL MATLAGINGEN

Invester i en fin gryte med god kvalitet som du kan lage gode middager i. Disse stilige grytene fra Fiskars og Pillivuyt er noen av kjøkkenets favoritter som gjør matlagingen din både enklere og morsommere. Hvorfor ikke lage en god gryte eller smakfull suppe i en av disse solide grytene?

6. PERFEKTE STEKEPANNER

Soldie stekepanner i slitesterkt materiale som disse i støpejern og rustfritt stål er også nødvendig og smarte kjøkkenting å ha på kjøkkenet! Det er også den perfekte gaven å gi i gave til en som er interessert i matlaging eller hvorfor ikke til noen som vil begynne å lære å lage mer mat?

Les mer om veiledninger & pleieråd for din stekepanne her!

Forny kjøkkenet ditt med 11 smarte & fine kjøkkenting for enklere matlaging - her ser du den slitesterke Norden-stekepannen i rustfritt stål fra Fiskars.

Fiskars stekepanne i rustfritt stål er den ultimate stekepannen å tilberede deilige middager i. Den tåler også ovn opp til 240 grader, hvor bra er ikke det?

7. STILREN KARAFFEL & KRYDDERKVERN

Salt, pepper og olje er tre ting du ofte bruker på kjøkkenet både under matlaging og når maten serveres. Fyll disse stilige karaffene og krydderkvernene med hvilket som helst innhold og la dem stå på kjøkkenbenken som stilig og smarte kjøkkenting.

Forny kjøkkenet ditt med 11 smarte & fine kjøkkenting for enklere matlaging - her ser du den stilige Eva Solo olje- og eddikkaraffel og dressing-shaker i glass.

Eva Solos olje- og eddikkaraffel og dressingshaker er to fine og smarte kjøkkenting å ha på kjøkkenbenken ved behov.

8. STEKEPINSETT & RIVJERN TIL SERVERINGEN

Føl deg som en ekte mesterkokk og forny kjøkkenet ditt med smarte kjøkkenting som rivjern og kokketang. Bruk kokketangen fra Global for å oppnå et profesjonelt og fint opplegg og rivjernet fra Sagaform for å enkelt rive parmesan på den deilige pastaen.

Forny kjøkkenet ditt med 11 smarte & fine kjøkkenting for enklere matlaging - her ser du stilige Global stekepinsett i rustfritt stål.

Bruk stekepinsett som denne fra Global for enkelt å snu mat i stekepannen på komfyren. Eller hvorfor ikke bruke den til å lage en fin og profesjonell opplegging?

Vil du unngå ekstra oppvask og søl ved riving av ost? Da er Nature osterivjern fra Sagaform det perfekte kjøkkentilbehøret for deg!

9. NYTTIGE SKÅLER

Skåler og boller er noe du ikke klarer deg uten på kjøkkenet! De kan brukes både til baking og matlaging, men også til servering av salaten eller chipsen til fredagskosen– bruksområdene er uendelige!

10. SMART TERMOMETER & GRYTUNDERLAG

Et termometer er et praktisk kjøkkenredskap som gir deg full kontroll når du lager mat når du ønsker å holde styr på temperaturen. Gryteunderlag er også essensielle når du skal sette den varme stekepannen eller kasserollen fra deg på bordet eller kjøkkenbenken.

Forny kjøkkenet ditt med 11 smarte & fine kjøkkenting for enklere matlaging - her ser du Nordic Kitchen magnetiske gryteunderlag fra Eva Solo.

Dette stilige gryteunderlaget fra Eva Solo er magnetisk slik at den enkelt kan flyttes med gryten – hvor smart er ikke det?

11. HVITLØKSPRESS & BOKSÅPNER - ET MUST I KJØKKENET!

En løkhakker, hvitløkspresse og boksåpner er kjøkkenting som er nødvendigheter du ikke tror du trenger før du gjør det – det er rett og slett en must-have på kjøkkenet! Hvitløkspressen fra Eva Solo er også både praktisk og stilig, som kan stå framme i den fine glasskålen på kjøkkenbenken.

Håper du har funnet en eller flere favoritter av disse 11 fine og smarte kjøkkentingene som vil gjøre matlagingen din både morsommere og enklere!

Foto: Angeliqa Daldorph, Brabrantia, Broste Copenhagen, Dorre, Ernst, Eva Solo, Ferm Living, Fiskars, Georg Jensen, Global, HAY, House Doctor, Sagaform, Smeg, Le Creuset, Menu, MUUBS, NJRD, WMF, @bakamedfrida

Rebecca Sparling
Forfatter

SMART & FINT KJØKKENUTSTYR

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB