FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet

Pynt med populære varemerker

*Rabatten beregnes fra veiledende pris.

Interiør & skandinavisk design online
Nordic Nest - Din innredningsbutikk på nettet!

Velkommen til Nordic Nest! En innredningsbutikk på nettet. Hos oss finner du interiør og skandinavisk design som hjelper deg å lage et hjemmekoselig hjem.

Nordic Nest – En innredningsbutikk til skandinaviske hjem

Nordic Nest var tidligere kalt Skandinavian Design Center. Navneendringen skjedde i mai 2019, men konseptet vårt er fremdeles det samme. Vi vil hjelpe deg å finne stilig, skandinavisk interiør på nett, slik at du kan lage et hjem som du trives i. Et hjem som du stolt åpner døren for til gjestene dine.

Gjennom årene har vi, som deg, bygd et hjem bit for bit – pinne for pinne. Et hjem vi i dag kaller Nordic Nest. Hos oss finner du interør, og skandinavisk design fra kjente merkevarer som Broste Copenhagen og Audo Copenhagen samt klassisk design fra blant annet Kay Bojesen Denmark og Iittala.

Design med riktig pris

Hos Nordic Nest finner du rimelig interiør og skandinavisk design fra populære og anerkjente merkevarer som House Doctor, ferm LIVING og Rörstrand. Vi tilbyr også blant annet gulvtepper, glasbrikker og ullpledd fra Bloomingville, vinglasset fra Eva Solo og voksduk og tøyservietter fra Marimekko. Du finner også alt innen de nyeste trendene fra merkevarer som Poul Pava og Muuto – alltid med riktig pris!

Selvfølgelig skal du få designfavorittene dine til best mulig pris. Derfor justerer vi daglig prisene våre, slik at vi kan gi deg den beste prisen.

Interiør til alle rom & øyeblikk

Hos oss på Nordic Nest finner du interiør og skandinavisk design til alle rom i hjemmet og til livets alle øyeblikk. Du kan kjøpe yndlingsdesignet ditt på en mummikopp fra det populære merket Arabia fra oss. Eller kanskje du leter etter en vinduslampe? I kategorien belysning finner du flere lamper fra kjente merker som blant annet &Tradition og GUBI. For ikke å glemme den den populære Oslo Wood lampen fra Northern.

Hos Nordic Nest har du mulighet til å velge blant flere ulike typer bestikk med norsk design fra blant annet Hardanger Bestikk, eller handle en veggklokke fra Normann Copenhagen. Kjøp en salt og pepperkvern fra Georg Jensen eller en julestjerne fra Watt & Veke. For ikke å glemme merkevaren String og deres trendy stringhylle. Du finner interiør og design for enhver smak hos oss.

Handle interiør på nett

I dagens til tider stressende samfunn blir det en kjærkommen pause å handle interiør på nett. Med en kopp kaffe i hånden kan du bestille hjem de nye designfavorittene dine. Vi er her for deg, når det passer deg.

Om Nordic Nest

Nordic Nest ble grunnlagt i 2002 under navnet Scandinavian Design Center og har hovedkontor i Kalmar, Sverige. Vår ambisjon er å dele vår lidenskap for skandinavisk designtradisjon. Vi gjør dette ved å tilby merker som Kähler og Louis Poulsen.

Les mer om oss her

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB